Тези  зодии, които се обичат и мразят едновременно като в увеселителен

...
Тези  зодии, които се обичат и мразят едновременно като в увеселителен
Коментари Харесай

Тези зодии се обичат и мразят едновременно

Тези  зодии, които се обичат и ненавиждат по едно и също време като в увеселителен парк като по пътя към щастието...
Любовта е вълшебно и необяснимо възприятие. В същото време някои хора провокират ориста и избират единствено противоположното - притеглят адреналинът, който получават от тези „ влакчета “. Това е също както, когато обичате и ненавиждате по едно и също време. Но хармоничните и спокойни връзки, в противен случай, ги карат да скучаят.
Естествено, сходни " слайдове " изискват огромна храброст и работа над взаимоотношенията. И в случай че представителите на тези зодии все още останат дружно, повярвайте ми - това е щастието, което не може да бъде разказано. За кого става въпрос, разберете сега…
 
Рак - Близнаци
За да оцелеят в подобен съюз, родените под знака на Рака ще би трябвало да се откажат от консерватизма във връзка с любовта, брака и връзките, а също и да мерят своята нараснала накърнимост.
От друга страна, Близнаците също ще би трябвало да се трансформират, а точно да се опитат да се успокоят малко. Прекалено интензивно и прекомерно бурно.
Опитайте се да не се държите като младежи и най-сетне преценете, какво в действителност желаете от живота.
 
Рак - Везни
За тази двойка главното е да се научат да се почитат един различен и да спрат безсмислената битка, наречена „ Кой е по-голям? “.
Определено, понякога просто се вбесяват един различен, само че в случай че желаете, постоянно можете да стигнете до рационално решение.
 
Рак - Водолей
Хармонията в тази двойка ще цари единствено, когато Водолеят най-сетне осъзнае, че зад външния консерватизъм и еластичност на Рака се крие грижата за него и връзката им.
 
Скорпион - Близнаци
Този съюз е вероятен единствено при изискване, че Близнаците се откажат от навика си да флиртуват, тъй като даже и най-невинният кокетство просто подлудява ревностния Скорпион.
От друга страна, Скорпионът, също ще би трябвало да осъзнае най-сетне, че Близнаците го обичат по този начин или другояче - даже когато не са 24 часа дневно дружно.
 
Скорпион - Везни
Кажете какво ви харесва, само че Скорпионът ще би трябвало да модерира буйната си природа, която се нуждае от драми и то непрекъснато. Тя плаши родените под съзвездието Везни и провокира единственото предпочитание - да се скрие или да избяга.
Но къде да отидат? Везните би трябвало да одобряват, че даже най-невинният им флирт с другите може да провокира гневен припадък на ревнивост у Скорпион.
 
Скорпион - Водолей
Представителите на тези зодии са доста мощни персони. Следователно, в случай че най-сетне преглътнат упоритостта и непоколебимостта си ще бъдат щастливи като никой различен. Скорпионът и Водолеят са, на първо място положителни другари, които се схващат чудесно и даже, по-късно са буйни любовници.
 
Риби - Близнаци
Родените под тези зодии могат да бъдат идеална двойка, в случай че не пречат един на различен да останат себе си.
Близнаците би трябвало да обръщат повече внимание на колегата си, до момента в който Рибите не би трябвало да прекаляват с грижа и внимание. Това плаши ярките и истински Близнаци.
 
Риби - Везни
Това е една от най-романтичните комбинации, която се основава най-вече на взаимно почитание. Дори, когато са изправени пред съществени проблеми, те не изпадат в суматоха или обезсърчение, само че вършат всичко по силите си, с цел да запазят това, което са основали дружно.
 
Риби - Водолей
Тази двойка съумява да преодолее всички разлики и проблеми, посредством приемливост и откровено предпочитание да се схванат и поддържат взаимно.
Романтичните Риби могат да стопят леда в сърцето на Водолея и безапелационно да му обяснят, че да демонстрира своите страсти и усеща е напълно обикновено.
 
Телец - Овен
Техният съюз е същинска композиция от обич и пристрастеност. Това, при изискване, че Телец умира от мързела си, който безусловно убива Овена. Вторият от своя страна е деятелен по природа. Затова и Овенът би трябвало да се грижи за романтиката и да се забавя понякога, тъй че Телецът да почувства неговата любов.
 
Телец - Лъв
Може би хората, родени под тези знаци, гледат на доста неща по друг метод, само че към този момент се доверяват един на различен и всичко е наред.
Единственото, от което се нуждаят, е да се научат да поддържат връзка намерено и да не се пробват да се управляват един различен. Когато Телец и Лъв схващат това, няма да има граница за тяхното благополучие.
 
Телец - Стрелец
Тази двойка ще стане щастлива, когато Стрелецът разбере какъв брой значима е стабилността за Телец. Зодия Телец от своя страна няма да потисне авантюризма на Стрелец. Ако съумеят, всичко ще се окаже наред. Щом родените под тези знаци схващат науката за взаимни отстъпки, те ще би трябвало единствено да се любуват на благополучие и обич.
 
Дева - Овен
Овенът може да бъде извънредно благополучен с вярната и деликатна Дева, само че при едно изискване.
Той ще би трябвало да стане по-тактичен. За да поддържате връзка, би трябвало да сведете до най-малко вашата лековерие и импулсивност.
 
Дева - Лъв
Тези два представителя на зодиака се усещат сигурни наоколо. Лъвът е настойник на Девата, на която тя се доверява и възхвалява при всяка опция. Лъвът ще би трябвало да модерира малко театралността си, тъй като Девата може просто да не може да понесе и да си тръгне. Девата от своя страна ще би трябвало да се сбогува с навика да се депресира всякога, щом връзката стартира да се усложнява.
 
Дева - Стрелец
Родените под тези знаци са отворени за взаимни отстъпки и промени, тъй като знаят, че за любовта им е единственият метод да оцелеят.
Стрелецът ще би трябвало да успокои жадната си природа, тъй като Девата се нуждае от непоклатимост и успокоение. В отговор, тя би трябвало схване неговия някак като лекомислен метод към живота да се отпусне.
 
Козирог - Овен
Тези две зодии не би трябвало да виждат съперници един в различен. Напротив, тяхната задача е да работят дружно за общото богатство. Има заплаха Козирогът да счупи Овена и неговата супер интензивност със своята резистентност, само че за какво? Когато представителите на тези два знака насочат своите разнообразни сили в позитивна посока, ще могат да извърнат планини.
 
Козирог - Лъв
Козирогът господства в тази любовна връзка и Лъвът ще би трябвало да го одобри. Нищо ужасно няма да се случи, тъй като Лъвът ще остане все същия превъзходен и ярък.
Единственото нещо е, че Лъв би трябвало да понижава равнището на обществена интензивност, тъй като Козирогът витално се нуждае от почивки.
Въпреки всички тези дребни неудобства, те се компенсират от обстоятелството, че Лъв ще бъде повече от сигурен, че е най-важният и най-хубавият за Козирога.
 
Козирог - Стрелец
Между тези зодии има необикновено физическо привличане, което в последна сметка се трансформира в същинска обич.
Приятелството и лоялността един към различен е това, което ги държи дружно. Но Стрелец би трябвало да обезпечи независимост на Козирога, за който кариерата и работата са преди всичко.
От своя страна Козирогът ще би трябвало да признае, че Стрелец има доста свои ползи. И това не значи, че не го харесва. Трябва му единствено време за себе си, заниманията, концепциите и плановете си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР